• Plakat i ramme
  • skrivtil@artboxone.dk
  • Fri levering fra 500 kr
  • Sikker betaling

VI ER - ARTBOXONE - ART YOUR LIFESTYLE

artboxONE er en ny online shop støttet af den førende europæiske foto fremkalder Pixum. Hos artbox kan du finde moderne designs og kunst inspiration på materialer såsom aluminium, plakater, smartphone cases og meget mere. Vi er dit online studio for moderne og spændende kunst. Altid med en finger på pulsen og med faire priser.

Vi er altid på udkig efter unikke talenter og de hotteste trends til vores kunder. Sammen med vores kunstnere vil vi fremadrettet udvide vores artboxONE udvalg.Vi er støttet af Pixum. En af Europas førende premium photo udbydere. og med over 16 års erfarring i online marketing. Med hjælp fra vores store rækkevidde og reach fra Pixum har vi muligheden for at bringe dine motiver til de helt store publikum. Vi printer selvfølgelig alle produkter med den bedste Pixum kvalitet.

Et par af produkterne i vores udvalg, her som indrammet plakat, aluminium print, og mobil cover. Alle produkterne kan du pynte med egne motiver.

 

Hvad kan vi tilbyde? :          

1. Vi printer for dig

Vi sørger for at alle dine solgte motiver bliver solgt i den bedste kvalitet muligt. Vi producerer til de individuelle kunder, og ikke til masserne. God kvalitet trykt i Tyskland, Fremstillet med omsorg.

2.  Vi sørger for Marketing til dig.

Kendskabet til dig og dine værker stiger: du er tilstede på vores side, får gratis reklame, og dit eget kunstnerområde. Som formidler mellem kunstner og kunde sørger vi for omtale af dig og dine værker på artboxONE-hjemmesiden såvel også over vores socialmedia-kanaler, såsom Facebook, intstagram og vores Pinterest Group Board.

3.  Vi sørger for at du tjener på dine motiver

Vi står inde for faire priser, betingelser og at kreativitet og skills skal belønnes. For ethvert solgt produkt modtager du betaling for netto prisen på produktet. I din kontakt inkluderer vi alle informationer omkring licenser og kompensation. Du modtager automatisk en månedtlig opgørelse over alle dine solgte motiver.

4.  Vi arbejder hurtigt, åbent og helt gratis

For vores service skal du overhovedet ikke betale noget. Vi sørger for at alt er under kontrol, såsom print, forsendelse, marketing og endda kundeservice. Vi behøver ikke tænke på andet end at være kreativ.

5.  Hvis du har skabt noget forbliver det også dit - Licenser

Du bestemmer hvilke motiver du ønsker at offentliggøre hos os. I samarbejde med artboxONE får vi lov til at bruge dine billeder, men licensen forbliver hos dig. Du kan til enhver tid annulere aftalen med os.

 

Her er hvad vi har planlagt indtil videre, har du flere ideer?

1 . Udstillinger

Vi vil bruge vores store rækkevidde og brand i Danmark til at udstille dine motiver i fremtiden.

 

2. Limited editions

Vi tilbyder tid eller mængde begrænsede billeder som er unikke.

 

3. Workshops

Har du et talent som du gerne vil dele med andre? Vi vil gerne høre fra dig og sammen tilbyde workshops til andre kunstnere.

 

JOIN THE TEAM -  Hvad skal du gøre?

Send os en ansøgning

Ansøg hos os nu ved blot at sende et kort CV. (Fortæl os lidt om dig selv) og send os mindst 10 eksemplarer af dine værker på email.

Omdøb dine eksemplarer med færdige filnavne.  (Såsom billed titel: Soldans.jpg)

I din ansøgning behøver du ikke inkludere ultra HD billeder, vi kræver blot at du opfylder nedenstående krav til dine eksempler:

 

FILE REQUIREMENTS

1. Format JPEG

2. Farverum RGB

3. Opløsning korteste side min. 2500 pxl  and 300 dpi               

4. Sideforhold 3:2 or 3:1 eller square 1:1

5. Størrelse max. 50 MBANSØG!

Smid os en kommentar her eller skriv os en email på artist@artboxONE.de hvis du kunne se dine egne kunstværker hos osSubcategories:

Vi hjælper dig gerne!

Bare for dig:
Individuelt produceret til dig

You’ve Got Mail:
skrivtil@artboxone.dk

Vores logistikpartnereBetal med

Safety first


No unicorns were harmed in the making of this website.